Ejere og bestyrelse

Selskab og ejere

Intelligent Systems er grundlagt som et aktieselskab i Hadsund februar 2006. Det er ejet 100% af Niki Nicolas Grigoriou og Frank Sørensen gennem to private holdingselskaber.

Niki og Frank mødte første gang hinanden i 1998, hvor de blev kolleger hos softwarevirksomheden Dator A/S. Efter at deres professionelle veje skiltes i 2005 holdt de kontakten og stiftede i februar 2006 Intelligent Systems A/S.

Niki og Frank har et fælles mål om at skabe en virksomhed, der leverer højeste kvalitet og er blandt de bedste i verden indenfor software til industriel automatisering og logistik.

Niki Nicolas Grigoriou og Frank Sørensen

Niki skaber overblik og står for salg og at repræsentere virksomheden ud ad til. Han har blandt andet erfaring som projektleder, software chefarkitekt og produktudvikler. – Se Nikis profil.

Frank er problemknuser og står for projektstyring og økonomi. Han har blandt andet erfaring som software chefarkitekt, teknisk projektleder og udvikler på nogle af de største automatiserede logistiksystemer i verden – Se Franks profil.

Bestyrelse

Intelligent Systems er ledet af en professionel bestyrelse bestående af Mads Prebensen, Bjarne Flou og de to hovedaktionærer Niki Nicolas Grigoriou og Frank Sørensen. Bestyrelsesmedlemmerne Mads og Bjarne har begge baggrund indenfor strategisk ledelse og virksomhedsudvikling samt stor erhvervsmæssig erfaring indenfor ledelse i teknologi- og industrivirksomheder – en sammensætning, der giver stort udbytte i bestyrelsesarbejdet hos Intelligent Systems.

 

Mads Prebensen

Mads er Global Market Segment Director i Grundfos for markedssegmentet cirkulationspumper, hvilket er Grundfos hovedforretning.
Mads har tidligere været direktør for Grundfos datterselskabet Grundfos New Business og været Regional President for Danfoss ASEAN og haft andre ledende stillinger hos Danfoss.

Mads er med i flere bestyrelser både i virksomheder, hvor Grundfos har ejerinteresser samt eksterne bestyrelsesposter.

Hos Intelligent Systems A/S er Mads bestyrelsesformand.

Uddannelse

MBA i Strategisk Ledelse, Business Institute Aalborg (2005)
M.Sc.Mech.Eng., Aalborg Universitet(1983)

 

Bjarne Flou

Direktør for Tunstall Healthcare Danmark.

Bjarne Flou, der sluttede sig til Tunstall i 2008, er ansvarlig for udviklingen af Tunstalls internationale forretning for globale konti og internationale markeder inden for sundhedspleje.
I 1991 Bjarne var medstifter af teknologi-firmaet Penell. Virksomheden blev tildelt titlen “Gazelle,” som følge af høj vækst i Danmark tre år i træk fra 1999 til 2001. Fra 2001 til 2008 var Mr. Flou Vicepræsident i RTX Telecom, der fører sundhedsplejedivision RTX Healthcare, indtil selskabet blev opkøbt af Tunstall i 2008.

Bjarne er uddannet elektronikingeniør i 1986 og med en MBA i Strategic Management fra Business Institute, Aalborg, i 2007. Han bor tæt på Aalborg, hvor han blandt andet nyder hans familie med kone og 4 børn.

 

Læs mere…?