Kunder & Partnere

Vi leverer kompetencer til international projektgennemførsel

Intelligent Systems har løst opgaver for sine kunder i 16 lande. 80-90% af Intelligent Systems’ opgaver er internationale opgaver for danske partnere.

assignments-world-map

Intelligent Systems har løst opgaver for sine kunder i følgende lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, England, Irland, Belgien, Frankrig, Spanien, Polen, Ukraine, Tyrkiet, Israel, Qatar, Rusland, Australien, Sydafrika og USA.

Markeder

Intelligent Systems henvender sig til kunder indenfor 2 områder:

 • Industriel automatisering og logistik
  • Lager og distribution
  • Post og pakker
  • Lufthavnsbagagehåndtering
  • Fødevareprocessering
  • Intern logistik og supply chain håndtering
  • Industriel produktion
 • Sundhedssektoren
  • Fuldautomatisk og integreret lager, transport og logistik til hospitaler
  • Intelligent sporbarhed, overvågning og automatisk håndtering af blodprøver og andre prøver til hospitalernes biokemiske laboratorier
  • Instrumentsporbarhed og fuldt integreret automatisering til sterile forsyning og operationsudstyr

En bred vifte af partnere

Intelligent Systems arbejder med en bred vifte af danske og internationale partnere for at forbedre vores ydelser og løsninger. Vores partnere arbejder på forskellige markeder, og vidensdeling og samarbejde giver os mulighed for at skabe endnu bedre resultater.
 

Kunder og partnere


crisplant

Crisplant
(tidligere FKI Logistex) er en førende global leverandør af automatiserede materialehåndteringsløsninger. Crisplant udvikler, producerer og idriftsætter disse løsninger gennem projekter, som er blandt de største og mest komplekse verden over.Qubiqa A/S
(fusion af Univeyor og Nordplan) er en af Danmarks førende leverandører af arkiv- og lagersystemer til kontor, industri og offentlige miljøer. Aktiviteterne omfatter alt fra konstruktion til nøglefærdige produkter.


 
NeoGrid Technologies – en CleanTech virksomhed, der udvikler og leverer intelligente løsninger til aggregering og aktivering af fleksibel elforbrug på elmarkedet.


RS Engineering leverer komponenter og løsninger til brede dele af industrien, blandt andet til producenter af maskiner og løsninger til den globale fødevareindustri, til producenter og leverandører af industrikøkkener og til den farmaceutiske industri.


 
Aalborg Industries er verdens førende marinekedel ingeniørfirma og producent og en vigtig leverandør af inertgasanlæg, termiske væskesystemer og varmevekslere til skibe og industrier over hele verden.


 
DIO – Dansk Industri Optimering aktiviterne i DIO er i dag overtaget af EL:CON og henholdsvis DIO Systems.

tic

Technodan Industrial Controls
(tidligere Technodan A/S) fremstiller industriel el-automatik af højeste kvalitet, til alle former for maskiner og maskinanlæg. Technodan leverer såvel komplette projektarbejder som kundespecifikke anlæg.TDC
er det største danske teleselskab. Med omkring 20.000 ansatte er TDC også en af de helt store aktører indenfor IT i Danmark.

lt-automation-logo
 
LT Automation er en rådgivningsvirksomhed, der hjælper virksomheder med at vælge den rigtige løsning blandt automatisering, robotteknologi og specialmaskiner.

nne-pharmaplan-tagline

NNE Pharmaplan
er verdens førende konsulent-og ingeniørvirksomhed i den komplekse farma-og biotekindustri.

logisystems-logo

Logi Systems
tilbyder skræddersyede løsninger, rådgivning, projektering og implementering af lagerlogistik og produktionslogistik.Balluff er i dag blandt verdens førende udbydere af sensorløsninger. Balluff udvikler og producerer i dag et utal af produkter, systemer og applikationer indenfor den moderne sensortekniks brede spektrum og tilbyder disse produkter til verdensmarkedet.

xcelgo_logo

Xcelgo
tilbyder software og rådgivning omkring Virtual Automation og Virtual Comissioning.

schoeller-plast_logo
Schoeller-Plast er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. De er i dag Danmarks største og mest erfarne producent af transportkasser, flaskekasser og andre tekniske produkter i plast, og deres kunder findes inden for en lang række brancher og industrier i hele Skandinavien.

kjaerulff-design1

Kjærulff Design
er et industrielt designfirma, der i tæt samarbejde med deres kunder, skaber innovative, bæredygtige produkter.

millwatcher_logo
 
MillWatcher leverer webbaseret, automatisk overvågning af vindmøller. Uanset antallet af møller og fabrikater kan MillWatcher give et samlet overblik over møllerne. Du får oplysninger om dine møller på sms, e-mail eller ved at logge ind i servicen på internettet.


groenbech_logo
 
Grønbech er et B-to-B orienteret kommunikationsbureau. Med PR, IR, web- og virksomhedskommunikation eller markedsføring bringer vi virksomheder videre og fremad, uanset udgangspunkt og udfordring. Vi leverer kommunikation med positiv effekt på bundlinjen.

farusa-emballage-logo
 
FARUSA emballage er totalleverandør af eksportemballage i høj kvalitet. De giver professionel vejledning og sparring, når eksportemballage skal udvikles eller forbedres.

ALECTIA er en af Danmarks førende rådgivningsvirksomheder med specialkompetencer inden for procesteknologi, arbejdsmiljø, forretningsudvikling, byggeri, vand, energi og miljø. Deres varemærke er rådgivning, der kombinerer høj faglighed med en indgående forståelse for kundens forretning.

copenhagen-living-lab
 
Copenhagen Living Lab arbejder med innovation for at bidrage til at skabe bedre velfærd og mere vækst via strategisk og operationelt samarbejde med offentlige og private virksomheder.

syddansksundhedsinnovation-rigtig
Syddansk Sundhedsinnovation er døren ind til Region Syddanmarks indsats indenfor innovation, velfærdsteknologi, telemedicin og arbejdet med offentlig-privat-samarbejde. Sundhedsinnovatoriet arbejder med brugerdreven innovation og udvikler og tester nye måder at bygge sygehuse på.

ideklinikken

Idéklinikken
er en innovationsenhed under Region Nordjylland med det formål at opsamle gode ideer indenfor det sundhedsfaglige område. I samarbejde med erhvervslivet indgår de i fælles projekter om at frembringe innovative og sundhedsfremmende løsninger til gavn for hele regionen. Ideer, problemstilling og opfindelser kommer både fra sygehuspersonale, patienter, pårørende m.fl.


welfare-tech-2013

Welfare Tech
er en markedsdreven klynge for velfærdsteknologier, som udvikler forretning og skaber innovation gennem samarbejde. Welfare Tech gennemfører projekter, konferencer, workshops, netværk, matchmaking og formidlingsaktiviteter, der optimerer rammerne for, at erhvervslivet kan realisere udviklingspotentialet inden for velfærdsteknologier.

aau-logo-dk


Aalborg Universitet
deltager i internationalt samarbejde med uddannelses- og forskningsinstitutioner, virksomheder af forskellig størrelse, andre institutioner og forskellige netværk over hele verden.

sdu_180x65

Syddansk Universitets samarbejde med virksomheder, investorer og andre eksterne parter er et centralt instrument til at finansiere, udbrede og øge forskningen på universitetet.

aauhospital

Aalborg Universitetshospital
er Region Nordjyllands største sygehus. Hospitalet omfatter matriklerne Syd og Nord i Aalborg, matriklen i Dronninglund samt specialafdelinger i Hjørring, Hobro Farsø, Frederikshavn og Thy-Mors. Som regionens største hospital, har Aalborg Universitetshospital en central rolle i det samarbejdende nordjyske sundhedsvæsen, men markerer sig på såvel nationalt som internationalt plan.

hvidovre-hospital-rgb-web

Hvidovre hospital
er en del af Region Hovedstaden. Hospitalet er et universitetshospital med omkring 1.300 elever pr. år. Hospitalet råder over 567 senge. I 2013 forventes der 65.500 indlæggelser og 314.000 ambulante besøg.

ouh.logo

Odense Universitetshospital
er en del af Region Syddanmark. Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus behandler patienter fra Fyn for en række almindelige sygdomme. På universitetshospitalet i Odense behandles også patienter fra resten af Danmark og i nogle tilfælde fra udlandet for komplicerede lidelser. OUH har 1.115 senge og havde i 2011 1.025.000 ambulante behandlinger.


sygehus-himmerland

Sygehus Himmerland
er en del af Region Nordjylland og findes i dag på to adresser: i Farsø og Hobro. Sygehuset råder over 98 medicinske og palliative sengepladser. Der blev i 2012 foretaget 7.122 indlæggelser og 35.504 ambulante behandlinger. Sygehus Himmerland har derforuden følgende sengeafdelinger tilknyttet fra Aalborg Universitetshospital: Ortopædkirurgi, Kirurgi Syd og Anæstesiologi.


sygehus-thy-mors-180x61

Sygehus Thy-Mors
er en del af Region Nordjylland. Sygehuset varetager hovedparten af behandlinger på basisniveau, som befolkningen i Thy, Mors, Hanherred og dele af Salling har behov for. Sygehus Thy-Mors har 144 senge og der blev i 2012 foretaget 11.766 indlæggelser, 64.026 ambulante besøg samt 5.342 operationer. Sygehus Thy-Mors har 2 matrikler – afsnit Nykøbing M med dagfunktioner og afsnit Thisted med akutte og planlagte funktioner og sengeafsnit. På sygehuset findes et sengeafsnit og ambulatorium henhørende under Klinik Hoved-Orto på Aalborg Universitetshospital.