Intelligent Systems henter inspiration på JAOO

Udviklerne hos Intelligent Systems deltog på den årlige JAOO konference i Århus 5.-7. oktober, som har mere end 1400 deltagere og indlæg fra internationale kendte talere i softwarebranchen.

For Intelligent Systems er formålet med at deltage på JAOO at få ny viden og inspiration til softwareudvikling og for at følge udviklingen indenfor software.

“Der er vigtig for os, at fastholde vores høje kompetenceniveau og være på forkant med udviklingen. Vi er derfor nødt til at være der, hvor tingene sker, og JAOO er én af de store softwarekonferencer, hvor vi kan få opdateret vores viden og følge med i hvor softwareudviklingen bevæger sig hen.” fortæller CEO / Software Architect Niki Nicolas Grigoriou.

Ud over konferencen deltog Thorkild Henry Petersen fra Intelligent Systems i Certified ScrumMaster Class, og Thorkild kan nu føje Certified ScrumMaster til sit CV. SCRUM er en af de metoder Intelligent Systems bruger i forbindelse med softwareudvikling og projektledelse for at sikre den høje kvalitet i arbejdet.