Healthcare

healthcare-page

Hospitalerne står over for en række udfordringer: Dels ønskes til stadighed øget patientsikkerhed, højere kvalitet i behandlingen og et forbedret arbejdsmiljø, og dels er det nødvendigt med en løbende effektivisering og økonomiske besparelser.

Den udfordring har vi taget op, og gennem de seneste år har vi, sammen med danske hospitaler, skabt en række innovative løsninger, der kan sikre, at vi i fremtiden får mere sundhed for pengene.

Seneste nyt om vores sundhedsprojekter finder du på nyhedsoversigten her.

Intelligent Hospitalslogistik (IHL)

På fremtidens hospital kommer mad, medicin, tøj og instrumenter ud af væggen – hvor der er brug for det, når der er brug for det. Intelligent Hospitalslogistik er en revolutionerende logistikløsning, der automatiserer og integrerer lager, transport og logistik.
Læs mere

Den Intelligente Sterilcentral – Automatiseret Pakning og Inspektion (DISAPI)

DISAPI er en visionær og intelligent løsning, der automatiserer sterilcentralernes kernefunktion – pakning og inspektion af instrumenter. Projektet er det eneste af sin art i Danmark – og banebrydende på verdensplan.
Læs mere

Intelligent Prøvehåndtering og Sortering

Løsningen sikrer sporbarhed, overvågning og automatisk håndtering af blodprøver til hospitalernes biokemiske laboratorier. Løsningen giver øget sikkerhed, kvalitet og effektivitet – og hurtigere svar til patienten.
Læs mere

Den Intelligente Forsendelseskasse

Innovativt nordjysk projekt, som forbedrer kvaliteten af prøveresultater og diagnoser, gennem automatisering og intelligent overvågning, når blodprøver og andre prøver sendes til analyse på sygehusene fra de praktiserende læger.
Læs mere

DEFU-STEPP: Vision for fremtidens fuldautomatiske sterilcentraler

Projekt med formålet at identificere nye koncepter for den automatiserede sterilcentral og besvare spørgsmålet: Hvordan skaber man en succesfuld automatisering af sterilcentralerne?
Læs mere