Intelligent Systems hyrer nye profiler

To nye ansigter er blevet tilknyttet Intelligent Systems, da virksomheden har ansat senior konsulent Simon Ulrik Holm Hansen og tilknyttet Dennis Thrysøe på en freelance aftale.

Simon Ulrik Holm Hansen har mere end 25 års erfaring inden for alle faser af systemudvikling, heraf ca. 12 år som konsulent. Han har dagligt beskæftiget sig med en bred vifte af IT-teknologier primært Microsoft og Oracle med forskelligartede IT roller som udvikler, designer, løsningsarkitekt, database arkitekt, forretningsanalytiker samt sekundært projektledelse.
Simon har arbejdet med softwaredesign, metoder og processer f. eks omkring configuration management og valg af værktøj til agile systemudviklingsmetoder. Simon har suppleret sin uddannelse med en HD(i).
Derudover har Simon, i store dele af sin karriere, beskæftiget sig med forskellige former for integration til forskellige typer af standard systemer.

Læs mere om Simon her.

Intelligent Systems har tilknyttet Dennis Thrysøe som fast tilknyttet freelancer. Dennis har de seneste år arbejdet som selvstændig IT-konsulent og er ejer af Geysir IT.
Dennis har siden 1999 arbejdet med udvikling af software og han har leveret løsninger til virksomheder indenfor bl.a. områder som logistik, flådestyring og web content management.
Tidligere har Dennis været tilknyttet både Spar Nord A/S, Netnord A/S og Conscius Finance.

Læs mere om Dennis her.

Er du kvalificeret til at blive vores nye kollega? Se vores ledige stillinger her.