Nye og kendte ansigter

Der er fremdrift hos Intelligent Systems og nye ansigter er kommet til over det sidste og tillige er gammelkendte vendt tilbage.

Thomas Maagaard, der tiltrådte som Principal Consultant i juni 2011, har fra maj i år også påtaget sig rollen som COO. Thomas har erfaring med softwareudvikling og teknisk projektledelse og har hos Intelligent Systems det overordnede ansvar for projektgennemførsel og konsulentydelser.

Efter en kort afstikker og ansættelse hos en konkurrent/kollega er Lars Haunstrup Andersen vendt tilbage. Gennem hans karriere har han arbejdet med softwareudvikling og projektledelse og Lars er hos Intelligent Systems tiltrådt som Principal Consultant.

Som et led i uddannelsen som Datamatiker på University College Nordjylland har Kostas Cibulskas fra Litauen fået praktikplads hos Intelligent Systems og arbejder med Intelligent Systems’ software produkter.

Pia Danielsen tiltræder som Sales- & Marketing Assistant hos Intelligent Systems. Hun har læst Ba i International Handel og Markedsføring på University College Nordylland.

Intelligent Systems ser frem til flere nye kollegaer fremover, læs om jobmuligheder her.