Nye kræfter hos Intelligent Systems

kaa-gat-

Intelligent Systems har ansat to nye og meget forskellige profiler. Vi byder velkommen til Gabrielle Tranchet – en udvikler med stærke kompetencer indenfor billedbehandling og vision-systemer og Knud Aulkær Andersen, som får en afgørende rolle i DISAPI projektet.

Gabrielle Tranchet er nyeste udvikler på pinden hos Intelligent Systems. Hun kommer fra Frankrig og flyttede til Aalborg i 2010 for at studere, hvorefter hun blev bosiddende i Danmark. Hun har arbejdet på flere forskellige slags projekter, primært som softwareudvikler og har stærk kendskab til signalbehandling, hvor hendes ekspertise er indenfor billedbehandling og vision-systemer.

Gabrielles om hendes forventninger til positionen hos Intelligent Systems: “Det er den bedste følelse at vide, at du gør verden til et bedre sted, og det er, hvad jeg tror, vi gør ved at bidrage til automatisere systemer og dermed gøre vores liv lettere. Det er altid en interessant opgave, da projekter hos Intelligent Systems er så forskellige: For eksempel automatising af produktion og oplagring hos af fødevarer, eller automatisering af bagagetransport i en lufthavn, eller endda automatiske systemer på hospitaler der servicerer hospitalspersonalet, med hvad de har brug for.
Arbejdsmiljøet er godt: Alt er velorganiseret og struktureret, og projektledere følger altid udviklernes arbejde for at se, om alt går godt, og hvis ikke, hvordan situationen løses. For mig er dette meget vigtigt, for det at vide at alt er, som det skal være, skaber et meget stress-frit miljø! ”

Læs mere om Gabrielle her.

Knud Aulkær Andersen har arbejdet med konstruktion, udvikling og produktionsteknik indenfor stort set alle brancher, og det betyder, at han medbringer meget viden fra en branche med til en anden.

Knud har løbende stiftet bekendtskab med Intelligent Systems på projekter indenfor sundhedssektoren. Første gang var Knud med på projektet DEFU-STEPP (DEn Fuldautomatiske STErilcentral og Procedure Pakning) fra Teknologisk Institut. Projektet havde til mål at identificere nye koncepter for den automatiserede sterilcentral og arbejde med udvikling af nye metoder og designelementer til automatisering af sterilcentraler og procedurepakning. Konklusionen på projektet gav en række anbefalinger for en succesfuld automatisering af sterilcentraler.

Knuds forventninger til hans position hos Intelligent Systems lyder: ”Ser frem til gode kolleger og spændende arbejdsopgaver, og tror og håber at mine brede tekniske kompetencer sammen med teamet i øvrigt, kan skabe basis for yderligere forretningsområder og opgaver specielt indenfor hospitalssektoren.”

Læs mere om Knud her.