Select Page

Intelligent Systems A/S er brugt som case i rapporten: VækstDanmark 2025 – Fra startup- til scaleup-nation udarbejdet af Mandag Morgen. Heri bliver Intelligent Systems fremhævet i rapport – som en af tre i Nordjyland – og eneste fra Mariagerfjord.

“Danmark er blandt de nationer i verden, der skaber flest opstartsvirksomheder pr. indbygger. Men vi er udfordret af, at når det handler om at få nye virksomheder til at vokse og skabe job, så ligger vi under OECD-gennemsnittet – og langt efter lande som USA.” Skriver Mandag Morgen. Om rapporten skriver de: “Rapporten VækstDanmark 2025 er udarbejdet af Mandag Morgen for Danske Regioner og belyser, hvordan dansk økonomi kan omstilles til et nyt paradigme, hvor velfungerende, regionale økosystemer danner grobund for nye højvækstvirksomheder, de såkaldte scaleups.
Grundlæggende er Danmark godt rustet til at udvikle sig fra en startup- til en scaleup-nation. Væksten ulmer i alle hjørner af landet. Og den eksisterende regionale erhvervsfremmestruktur skaber et godt fundament for at udvikle regionernes respektive styrkeområder. Men der er behov for at fokusere indsatsen mere på at styrke økosystemerne omkring højvækstiværksættere.”

Læs hele rapporten her: Rapporten VækstDanmark 2025

På side 30 i rapporten finder man casen om Intelligent Systems:

Intelligent Systems AS