Select Page

Intelligent Systems kan skrive to store spillere på referencelisten: Slagteri koncernen Fatland i Norge og DYNATEC, der udvikler og leverer produktionsløsninger til fødevareindustrien.

Fatland anlægget i Sandefjord har fået et nyt automatiseret lager- og palleteringssystem leveret af norske DYNATEC, hvortil Intelligent Systems har leveret WMS/WCS (warehouse management system/warehouse control system) til styring af hele anlægget. Anlægget håndterer et bredt sortiment af oksekødsprodukter, hvor WMS/WCS udgør den intelligens, der sikrer produktionen kan forløbe som planlagt og skabe bedst mulig effektivitet. Leveringen af anlægget har for både DYNATEC og Intelligent Systems været i tæt samarbejde med DanSupply i Arden.

Det leverede lager og palleteringssystem og styring minimerer manuelle fejl og reducerer spild, giver et detaljeret overblik over lagerbeholdningen og øger sikkerheden. Samtidigt øger det automatiske palleteringssystem produktiviteten væsentligt og minimerer omkostningerne markant.

Det nye anlæg i Sandefjord sikrer at medarbejderne frigøres til andre opgaver og forbedrer arbejdsmiljøet, da tunge løft og ensidigt, gentaget arbejde minimeres. Et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø reducerer antallet af arbejdsskader og sygedage.

Se DYNATECs video fra anlægget her:

Billeder: DYNATEC AS

Intelligent Systems AS