Select Page

Som underleverandør til BEUMER Group, skal Intelligent Systems for fjerde gang levere intelligent automatiseret styring til stort distributionscenter i Frankrig.

Intelligent Systems leverer high-level controls og avanceret statistikmoduler til en af Frankrigs førende supermarkedskæder, med mere end 2000 butikker. De bygger deres forretning på at yde høj service til deres kunder, hvilket stiller høje krav til en effektiv og robust forsyningskæde.


Et stort distributionscenter modtager leverancer, hvorefter de håndteres, sorteres, pakkes og sendes afsted ud til de enkelte butikker. Sorteringsløsningen, som Intelligent Systems har leveret software til, sikrer at varerne distribueres til butikkerne samme dag, som de modtages på distributionscenteret.


De enkelte butikker kan begrænse deres lagerplads, fordi de modtager friske varer hver dag og de nye forsyninger sorteres og pakkes i distributionscenteret, efter de enkelte butikkers behov. Under sortering af varerne, kontroller løsningen automatisk, at sidste salgsdato og vægt af varerne stemmer overens med kravene til leverandørerne. Efter varerne automatisk er vejet og kontrolleret, benyttes denne data også til at kontrollere afregning til de enkelte leverandører.


Løsningen øger også sporbarheden, da alle varer spores fra modtagelse til afsendelse samt sikrer kvalitetskravene, ved at frasortere varer, som ikke lever op til standarden. Denne frasortering kan systematiseres gennem forskellige parametre, såsom varenummer, leverandør, LOT-nummer og produktionsdato. Dette sikrer, at distributionscentrene kun sender varer af højeste kvalitet ud til de enkelte butikker, og dermed kan supermarkedskæden fortsætte med at levere varer af højeste kvalitet.


Intelligent Systems AS