Select Page

Intelligent Systems vil gøre styring og integration af robotter og IT nemt og tilgængeligt. Industri-4.0 skal ned i øjenhøjde og være noget alle kan bruge. Det er del af Intelligent Systems strategi, som over de næste år skal forvandle virksomheden fra at være en konsulent- og projektvirksomhed til at tilbyde SaaS cloud-baseret løsninger, som vil revolutionere styring og integration af større og mindre robotløsninger.

“Vi vil demokratisere automatisering og robotter og gøre det så simpelt som DIY (do-it-yourself). Automatisering skal være tilgængeligt, let at bruge, sikkert og troværdigt samt økonomisk tilgængeligt for alle og ikke kræve store dyre løsninger, som man som oftest ser i dag” siger CEO for Intelligent Systems, Niki Nicolas Grigoriou. 

Palle Viby Mogensen tiltrådte bestyrelsen hos Intelligent Systems pr. 1/4/2021 og hans stærke forretningsmæssige baggrund indenfor software og SaaS (software-as-a-service) skal bidrage til at Intelligent Systems flytter sig fra at være et projekt- og konsulenthus til at være en SaaS virksomhed. Palle Viby Mogensens store erfaring indenfor branchen samt kendskabet til at opbygge en SaaS virksomhed, skal gøre Intelligent Systems langt bedre rustet til rejsen mod skyerne.

“Jeg har været med til at opbygge flere SaaS virksomheder og ved hvad det kræver af en traditionel softwarevirksomhed at flytte sig til en hybrid eller endda 100% cloud-virksomhed. Det kræver et ændret mindset i hele organisationen og her kan mine tidligere erfaringer bidrage til at Intelligent Systems kommer godt i mål” siger Palle Viby Mogensen.

Cloud-løsningen vil revolutionere af hvordan vi kender high-level controls i dag og allerede nu tilbyder Intelligent Systems skræddersyede løsninger, som tilpasses kundernes behov for integration af mobile robotter og sensorer. Det giver mulighed for at tage kontrol over produktionen gennem integration af robotter og det gør det muligt at interface med andre systemer. Dette vil videreføre den digitale transformation af produktioner og nye måder at skabe værdi og optimering på. Denne løsning består ikke blot af punkt-til-punkt logistik, men inddrager også aspekter som integration med ERP, WMS og andre IT-systemer, som sikrer at logistikken er intelligent og foran.

Fremtidens cloud-løsning kan let tilgås online. Konceptet er målrettet små og mindre virksomheder, som ønsker at optimere deres interne logistik. Her køber man den integration man har brug for og ikke mere. Bag løsningen ligger den store erfaring og ekspertise som Intelligent Systems har med intelligent automatiseret logistik, pakket ind i gennemtestede systemer, så kunderne let vælger lige netop den integration der passer til deres produktionsmiljø.

“Vi vil gøre verden enklere, smartere og mere intuitiv. Vi er allerede langt og har lavet Industri-4.0 koncepter længe før begrebet blev opfundet og vi har leveret styring til nogle af verdens største automatiserede anlæg. Nu forudser vi det næste store skridt indenfor automatiseret produktion og dette skal være tilgængeligt for alle og ikke kun de få. Det er ikke store dyre løsninger, men en cloud-baseret løsning, som er skalerbar og ikke kræver en større teknisk uddannelse for at kunne benytte” siger CEO for Intelligent Systems, Niki Nicolas Grigoriou. 

Kontaktoplysninger:
Niki Nicolas Grigoriou – CEO Intelligent Systems
Tel: 2045 6039
Mail: nng@intelligentsystems.dk

Intelligent Systems AS