Select Page
Skal du være med til at udvikle avanceret software til styring af realtidssystemer til logistik og automatisering i f.eks. i lufthavne, distributionscentre og fødevareproduktion verden over. Vil du have flere udfordrende arbejdsopgaver, høj fleksibilitet og tage ansvar i din hverdag? Så kig her!

Vi søger:

  • Erfaren softwareudvikler
  • Du har mere end 2 års erfaring med C#, Java eller Angular
  • Erfaring med at arbejde Frontend, Backend og Full Stack

 

Vi tilbyder:

  • Udfordrende opgaver med udvikling af avancerede systemer med mange interfaces
  • Frihed under ansvar og stor flexibilitet
  • Tæt sparring med kollegaer og ledere
  • Sociale arrangementer 

Play to win

Vi designer og udvikler high-level controls, som er altafgørende for vores kunder, så du skal have minimum 2 års erfaring, og gerne mere, med C# og Java. Vi søger de skarpeste Frontend, Backend og Full Stack udviklere til projekter, hvor løsningerne kører 24/7. 

Du forstår, at det er teamets præstation, der er gældende og arbejder struktureret og målrettet mod en fælles målsætning. Du tager ansvar og har stærke tekniske kompetencer, som vil udfordres med udvikling af avancerede systemer med mange interfaces. 

Quality Awareness

Dine erfaringer med at udvikle, dokumentere og teste kode til store systemer er afgørende, og du går grundigt til værks. Du forstår komplekse tekniske løsninger, og du forstår kundens reelle behov, så vi sammen kan levere projekter med høj kvalitet.

Responsibility

Vi lever efter frihed under ansvar, og den store fleksibilitet gør det lettere for os at balancere fritid og arbejdsliv. Dit team kan regne med dig, og du kan regne med dem – om det er fra kontoret eller derhjemme er ligegodt.

Team spirit

Vi afholder ofte sociale arrangementer, både i teams og samlet. Det giver en god dynamik, om det er en fælles løbetur eller en bordfodboldturnering i pausen. Vi er agile og tilpasser os situationen, så vi tænker kreativt og flytter fredagsøllen og andre vigtige arrangementer online.

Ud over udfordrende arbejdsopgaver, frihed under ansvar og mulighed for at arbejde hjemmefra, kan vi også tilbyde en lækker kantineordning, sundhedsforsikring samt pensionsordning. 

Openness

Vil du med på holdet, så send en ansøgning samt CV med det samme. Vi vil også meget gerne ringe dig op, når det passer dig, så send endelig en mail med kontaktinformation og tidsrum, hvor vi fanger dig bedst. Har du spørgsmål, så kontakt vores COO Jan Bang-Larsen på job@intelligentsystems.dk eller +45 2464 4157.

 

Intelligent Systems AS